BENOveren: Dak Calculator

Dak isoleren? Gebruik de handige calculator

Voor welke isolatie ga jij straks comfortabel uit je dak? Voer hieronder simulaties uit en vergelijk meerdere resultaten. Sowieso krijg je een klare kijk op de diverse isolatiematerialen, energiebesparing, … Meer zelfs: je komt ook te weten of je voldoende isoleert met het oog op de toekomst. En je dus ook mag rekenen op een BENOvatiepremie! Klaar om te BENOveren en je leefcomfort te verhogen?

Naar de dakcalculator

BENOveren: Muur Calculator

De juiste muurisolatie? Gebruik onze vlotte calculator

In de winter ijskoud en tijdens de zomer snikheet in je woonst: klinkt bekend in de oren? Pak dan meteen de isolatie van je muren aan! Voer hier diverse simulaties uit én vergelijk. Sowieso kom je veel te weten over isolatiematerialen, energiebesparing, … Meer zelfs: je ontdekt ook of je voldoende isoleert, en dus mag rekenen op een BENOvatiepremie! Klaar om je wooncomfort te verhogen?

 

Naar de muurcalculator 

BENOveren: Vloer Calculator

Warmteverlies via de vloer vermijden?

Met een uitstekende vloerisolatie ga je voor méér wooncomfort en een knappe energiebesparing. Wist je bijvoorbeeld dat de temperatuur van een niet geïsoleerde vloer doorgaans schommelt rond de 11°C? Maar door deze doordacht te isoleren, krik je de gemiddelde temperatuur op naar 20°C! Ga dus aan de slag en gebruik onze calculator: simuleer, vergelijk en ontdek of je voldoende isoleert.

 

Naar de vloercalculator 

BENOveren: Raam Calculator

Calculator raamisolatie: goed voor een klare kijk!

Enkel glas in je ramen? Vervang het dan best zo snel mogelijk door hoogrendementsglas of zelfs drievoudig glas. Op die manier verminder je het warmteverlies in je woning met gemiddeld 15%. Graag weten hoe je het precies aanpakt? Gebruik dan snel onze calculator!

 

Naar de raamcalculator