Infosessie warmtepompen Hoogstraten

Expertsessie BENOveren zonder zorgen!

30 mei

2023

19:30 - 21:00
Hoogstraten

Al je vragen over warmtepompen opgehelderd

Je woning verwarmen met een warmtepomp is erg energiezuinig: je haalt een groot deel van je warmte gewoon uit de natuur. Goed voor je energieverbruik én het klimaat.

Maar je zit ongetwijfeld nog met een pak vragen. Is een warmtepomp geschikt voor jouw woning? Hoe kies je de juiste warmtepomp voor jouw woning? En hoe kan je een warmtepomp terugverdienen?

Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis expertsessie. Onafhankelijke experts van Dialoog vzw geven je anderhalf uur lang praktische tips en concrete informatie in mensentaal. Na deze sessie weet je hoeveel een warmtepomp je kost én kan opleveren, en hoe je energie kan besparen.

Waarom je deze expertsessie niet mag missen

  • Maak de juiste beslissing voor je warmtepomp. Zo bespaar je maximaal op je energiefactuur, verhoogt je wooncomfort én lever je je bijdrage aan de klimaatdoelstellingen.
  • Geniet van het beste advies op de markt. Je krijgt gratis en onafhankelijk advies van ervaren experten, die met beide voeten in de praktijk staan.
  • Neem alle twijfel weg. Na deze expertsessie ben je zeker dat je ingrepen en investeringen de juiste zijn. Na de expertsessie kan je terecht bij de experts met je vragen, en ook nadien kan je contact opnemen om gratis advies in te winnen.

Prijs: Gratis
Locatie:
Stadhuis
Vrijheid 149
2320 Hoogstraten
Tijdstip: 19.30 uur

De expertsessie is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Mis deze sessie niet en schrijf je snel in!