Bouwfitsessie Verbouwing (Tielt-Wingene) GEANNULEERD wegens CORONA

Gratis Bouwfitsessie verbouwen

6 jun  / 13 jun

2020

09:15 - 17:15
Tielt-Wingene

Energiefit verbouwen?

Heb je verbouwplannen? Laat je dan goed informeren. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. Schrijf je daarom vandaag nog in voor onze tweedaagse Bouwfit-sessie verbouwen!

Advies in mensentaal

Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een tweedaagse cursus,waarin je alles te weten komt over duurzaam en energiezuinig verbouwen. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor- en nadelen van materialen en technieken. Alle aspecten van verbouwen komen aan bod.

Op het programma:

  • Isoleren en ventileren
  • verwarming en sanitair
  • nutsvoorzieningen
  • duurzame technieken
  • energiepremies
  • wetgeving

Hoe verloopt een bouwfitsessie?

Van een bouwdeskundige krijg je alle technische en praktische kennis mee over duurzaam en energiezuinig verbouwen. Handig, ook als je de werken niet zelf uitvoert, maar volledig overlaat aan vakmannen. De informatie komt uitstekend van pas bij gesprekken met architecten, bouwfirma’s en vertegenwoordigers van bouwmaterialen

Flinke energiebesparing, snelle terugverdientijd

In een Bouwfit-sessie ontdek je alles over duurzaam en energiezuinig verbouwen. Met deze kennis schroef je de energierekening in je nieuwe thuis snel terug. En je creëert er meteen een gezonder en comfortabelere leefomgeving mee.Op het einde van de cursus krijg je enkele simulatievoorbeelden. Zo kun je voor verschillende opties het E-peil met elkaar vergelijken. Na de tweedaagse ben je voldoende gewapend om de beste keuzes te maken voor je bouw- of verbouwplannen.

Schrijf je vandaag nog in!

Deelnemen aan de Bouwfit-dagen is volledig gratis. Je krijgt cursusmateriaal en er is een broodjeslunch. Schrijf je vlug in, want de plaatsen zijn beperkt

Voor wie: iedereen die zijn woning energiezuiniger en comfortabeler wil maken, geen voorkennis vereist

Prijs: Gratis

Locatie: Zaal ’t Jongensschool

Blerebergstraat 4
3390 Tielt-Winge

Data: 6 en 13 juni 2020

Tijdstip: 9u15 - 17u15

Meer info: https://www.kontentcms.be/bestanden/dialoog/docs/bouwfit-inhoudstabel-verbouwing-2019.pdf