Infosessie zonnepanelen Landen

Expertsessie BENOveren zonder zorgen!

22 mei

2023

19:30 - 21:00
Landen

Alles wat je moet weten over zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een uitstekende investering: je geniet van een lage energierekening, je woning stijgt in waarde en je draagt bij aan een duurzame maatschappij.

Maar je zit ongetwijfeld nog met een pak vragen. Hoe kies je de juiste zonnepanelen? Hoeveel vermogen heb je nodig? En hoe zit dat nu met die premies?

Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis expertsessie. Onafhankelijke experts van Dialoog vzw geven je anderhalf uur lang praktische tips waar je meteen mee aan de slag kan. Bereken zelf of zonnepanelen voor jou een goede investering zijn, ontdek of je woning genoeg zonlicht krijgt, of als je thuisbatterijen wil koppelen aan je PV-installatie.

Waarom je deze expertsessie niet mag missen

  • Maak de juiste investeringen. Zo bespaar je maximaal op je energiefactuur, verhoogt je woning in waarde én lever je je bijdrage aan het klimaat.
  • Geniet van het beste advies op de markt. Je krijgt gratis en onafhankelijk advies van ervaren experten, die met beide voeten in de praktijk staan.
  • Neem alle twijfel weg. Na deze expertsessie ben je zeker dat je ingrepen en investeringen de juiste zijn. Na de expertsessie kan je terecht bij de experts met je vragen, en ook nadien kan je contact opnemen om gratis advies in te winnen.

Prijs: Gratis
Locatie:
Stadhuis
Stationsstraat 29
3400 Landen
Tijdstip: 19.30 uur

De expertsessie is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Mis deze sessie niet en schrijf je snel in!