Infosessie raam- en muurisolatie Geraardsbergen

Expertsessie BENOveren zonder zorgen!

1 jun

2023

19:30 - 21:00
Geraardsbergen

Nieuwe ramen en muurisolatie

Je woning isoleren is de efficiëntste manier om je e-peil te verbeteren en je woning energiezuiniger te maken. Bovendien verhoogt het ook je wooncomfort en draag je bij aan het klimaat.Wil je je ramen vervangen en je muren isoleren? Dan zit je ongetwijfeld met een pak vragen. Waar moet je op letten als je nieuwe ramen kiest? Kies je voor hoogrendementsglas of drievoudige beglazing? Plaats je de isolatie aan de buiten- of binnenkant of in de muur? Welke afwerking kan je kiezen? Heb je een vergunning nodig?

Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis expertsessie. Onafhankelijke experts van Dialoog vzw geven je anderhalf uur lang praktische tips en informatie in mensentaal. Na deze sessie weet je wat de efficiëntste isolatiemethodes zijn, hoe je de prijs van het vervangen van je ramen en muurisolatie laag houdt en wat isolatie je oplevert.

Waarom je deze expertsessie niet mag missen

  • Doe de juiste ingrepen en renoveer slimmer. Zo bespaar je maximaal op je energiefactuur, verhoogt je woning in waarde en wooncomfort én lever je je bijdrage aan het klimaat.
  • Geniet van het beste advies op de markt. Je krijgt gratis en onafhankelijk advies van ervaren experten, die met beide voeten in de praktijk staan.
  • Neem alle twijfel weg. Na deze expertsessie ben je zeker dat je ingrepen en investeringen de juiste zijn. Na de expertsessie kan je terecht bij de experts met je vragen, en ook nadien kan je contact opnemen om gratis advies in te winnen.

Prijs: Gratis
Locatie:
Koetshuis
Abdijstraat 10
9500 Geraardsbergen
Tijdstip: 19.30 uur

De expertsessie is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Mis deze sessie niet en schrijf je snel in!