Infosessie dakisolatie (Limburg) - Online

Expertsessie BENOveren zonder zorgen!

14 mrt

2023

19:30 - 21:00
Online - Limburg

Al je vragen over dakisolatie beantwoord

Dakisolatie is een kostenefficiënte ingreep met een gigantische impact. Wist je dat 30% van de warmte in je woning ontsnapt via een slecht geïsoleerd dak? Wie een zuinige woning wil, begint dus in de meeste gevallen best met het dak te isoleren. Maar een goede dakisolatie staat of valt met de juiste plaatsing.

Je zit ongetwijfeld nog met een pak vragen. Welke soort isolatie gebruik je? Waarop moet je letten bij de plaatsing zodat de isolatie optimaal rendeert? Kan je het zelf plaatsen of laat je dat beter aan een gespecialiseerde firma over?

Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis expertsessie. Onafhankelijke experts van Dialoog vzw geven je anderhalf uur lang praktische tips en informatie. Ontdek de verschillende isolatiemethodes voor zowel hellende als platte daken, wat de voordelen zijn en waar je op moet letten. Na deze sessie kan je zelf meteen aan de slag om je woning een pak energiezuiniger te maken.

Waarom je deze expertsessie niet mag missen

  • Doe de juiste ingrepen en renoveer slimmer. Zo bespaar je maximaal op je energiefactuur, verhoogt je woning in waarde én lever je je bijdrage aan het klimaat.
  • Geniet van het beste advies op de markt. Je krijgt gratis en onafhankelijk advies van ervaren experten, die met beide voeten in de praktijk staan.
  • Neem alle twijfel weg. Na deze expertsessie ben je zeker dat je ingrepen en investeringen de juiste zijn. Na de expertsessie kan je terecht bij de experts met je vragen, en ook nadien kan je contact opnemen om gratis advies in te winnen.

Prijs: Gratis
Locatie: Online - Limburg
Tijdstip: 19:30u

De expertsessie is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Mis deze sessie niet en schrijf je snel in!